Boodschappen
Sinds 2011 heeft Schellingwoude een supermarkt in de vorm van de Landmarkt. Een gezellige winkel op ongeveer 800 meter van de haven die enigzins vergelijkbaar is met de overdekte markten in Zuid Europa. Als u uit de haven loopt gaat u rechts, aan het einde van de straat weer rechts en dan richting de Schellingwouderbrug lopen. Op 100 meter van de brug vindt u onder aan de dijk de Landmarkt. In de Landmarkt is ook een restaurant (De Proeverij) gevestigd met een buitenterras.

De openingstijden zijn
maandag t/m zaterdag 09:00 - 20:00
zondag 11:00 - 19:00

Openbaar vervoer