Passanten zijn in de periode 1 april tm 30 oktober van harte welkom voor een bezoek aan onze haven.
De kopsteigers worden altijd vrijgehouden voor passanten, maar ook leden die met hun schip elders verblijven, stellen hun box graag ter beschikking aan de vereniging voor de ontvangst van passanten.
Ook indien u als passant meerdere nachten in onze haven wilt verblijven is dat mogelijk. Wat er precies mogelijk is, dient u met de dienstdoende havenmeester te bespreken en zal afhankelijk zijn van de beschikbaarheid.

Het tarief voor passanten is als volgt:

Scheepslengte x 1,25 euro

Op doordeweekse dagen is er gedurende de dag geen havenmeester beschikbaar. U kunt uw boot aan de kopsteiger afmeren. Indien u de voorkeur geeft aan een box, kunt u in het vitrinekastje tegenover de toiletten/douche kijken of er voor de betreffende nacht een box beschikbaar is.

Op doordeweekse dagen wordt het havengeld in de avonduren opgehaald door een lid. Treft u hen niet of arriveert u nadat ze hun ronde gedaan hebben, dan verzoeken wij u het havengeld te storten op rekening NL16INGB0000512086 t.n.v. De Zuiderzee onder vermelding van de naam en de lengte van uw schip, alsmede de datum van aankomst.

In de weekenden van bovengenoemde periode verzorgen de leden van 08:30 tot 22:00 de invulling van de functie van havenmeester. Zij zullen u ontvangen, zo nodig een ligplaats aanwijzen en het havengeld van u in ontvangst nemen. Wij verzoeken u zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. Pinnen is niet mogelijk.

Wij wensen u een prettig verblijf in onze haven en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen.